Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Офтопик - точно с паленето през зимата и двете ми италиански коли не са имали проблем.
    Така че brazen може да си промени подписа на - Когато имате италианска кола, купете си акумулатор и не пишете глупости.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Офтопик - точно с паленето през зимата и двете ми италиански коли не са имали проблем.
      Така че brazen може да си промени подписа на - Когато имате италианска кола, купете си акумулатор и не пишете глупости.
      абсолютно
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Аз също нямам проблеми с паленето на двете ми италиански коли през зимата
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
          вчеракъм 14:45ч Spellmaste забелязан в Младост 1 до метростанцията пред Аладин.
          Не са виновни колите... 2 та дизела от подписа още не са ме изоставяли и в най-студените дни (палеха и под -25 миналите зими).
          Но гледам да не сипвам боклуци в резервоара, да са заредени акумулаторите и да не остават без палене повече от няколко дена.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Сиво монтанско пунто с форумна лепенка на бул.България?
            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Офтопик - точно с паленето през зимата и двете ми италиански коли не са имали проблем.
              Или пък да си пише каквото си иска в подписа?

Събота - на паркинка на Джъмбо в Люлин - черна 147 фейслифт с много детелини !
              Peugeot 307
              A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• Пичове, има си модератори - те решават дали написаното в подписа ми е рекламно, дискриминационно, убидно и т.н.(демек да нарушава правилата на форума) и дали пиша "ГЛУПОСТИ".

Ае стига спам в тая тема!
                sigpic
                Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• обидно
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                    Не може!!! Тук се въвежда ценз за писане и като цяло тия дето само си карат колите за кеф нямат никакво право да пишат каквото и да било!
                    Не се хаби, адаш!
                    Все ще има по някой, който да създава колорит с по форума. На мене и двете ми италиански коли, а и предишната си палят перфектно. На крива ракета и космоса и е крив
                    По изключение съм съгласен с теорията на "босфорския пилафчия": дайте воля на раята! Нали само си говорят!?
                    Та и тука. Нека си пишат!
                    Тамън да им погледаме сеира и да знаем кой какъв е
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Като ще е спам да е спам ... да си пише, ама някой ще вземе да му повярва.
                      А на колите нищо им няма, голфа на комшията като не запали миналата зима, докато мойте палеха какво, то и немско да не си купуват
                      Едно Волво, една Ланчиа и една Тойота и те постояха 2 седмици отпуска...
                      Може ли толкова да не си вярваме ми е чудно, като знам колко ядове има с други марки, а тук само нашите били зле.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Какъв въпрос го направихте, всеки да си пише каквото му е кеф, стига да не нарушава правилата .
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

• Поздрави на всички с Алфи покрай 12-ти учебен блок на ТУ вчера.

Comment

• И на червеното ГТ по 'Константин Величков' преди час
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
                              Поздрави на всички с Алфи покрай 12-ти учебен блок на ТУ вчера.
                              Поздрави и на теб
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

• На светофара на Петко Тодоров и България тъмно сива 156-да с голяма пейка.....после запраши малко бесно по бул.България.
                                .....много хубав цвят.....
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X